Xerrada de l’esportista Laura Orgué

Laura OrguéDins dels actes de la Cursa de Muntanya de Rubí hem preparat una xerrada amb l’esportista d’elit Laura Orgué pel dimecres 26 d’abril a les 19.30h al local del Centre Excursionista de Rubí. La Laura ens explicarà les seves experiències en el món de l’alt rendiment i també els secrets del seu entrenament que l’han portat a aconseguir tants i tants èxits. Finalment també donarà alguns consells per ajudar-nos a preparar la Cursa de Muntanya. Un gran oportunitat per escoltar i aprendre d’una de les més grans!

Laura Orgué prové de l’esquí de fons, guanyadora de dos campionats d’Espanya, ha competit en tres Jocs Olímpics d’hivern aconseguint una inesperada 10a posició en els 30km en modalitat lliure als Jocs de Sotxi 2014, el millor resultat històric d’un representant de l’estat espanyol.

Ha combinat aquest esport amb l’esquí de muntanya, on s’ha proclamat dos vegades campiona d’Espanya de cr0noescalada i campiona del món de Vertical Race a Verbier el 2015. També se li han donat bé les curses de muntanya, en les que s’ha coronat campiona del món en quilòmetre vertical del 2012 al 2015 i campiona del món de Skyrace el 2015.

Esperem que el local del Centre quedi petit per acollir aquest exemple de tenacitat i polivalència i, sobretot, que pugueu gaudir i prendre nota de tot el que vindrà compartir amb nosaltres. Us esperem!

Us deixem un breu vídeo resum dels seus èxits.

 

 

 

 

Save

Descobrim el nou recorregut de la Cursa

Una cursa més corriolera i fresca

Dissabte passat vam fer un entrenament obert a tothom pel nou recorregut de la cursa. Van ser prop de 40 corredors que van posar a prova la nova proposta i en acabar, ens van fer la seva valoració. Els participants van destacar la millora del recorregut amb la modificació del tram de baixada per corriols i torrents de gran bellesa i, sobretot, molt frescos donat que són trams amb molta ombra.

Característiques del nou recorregut

Longitud: 11,5km

Desnivell: 350m+

Avituallament (líquid): Torre del conill (km 6)- Les Martines -. Punt més alt del recorregut

Premi Rubí d’Arrel (meta volant): La Coreta (km 8)

Perfil altimètric

Punts d’interès del recorregut

– Masia de Can Serra (km 0)

– Runes de Can Pòlit (km 1)

– Masia de Can Fonollet (km 2,5)

– El Magnà – Can Copes – (km 4,3)

– La Torre del Conill – Serra de les Martines – (km 6)

– La Coreta (km 8)

– Fonts de Can Roig (km 8,3) i Torrent de Can Roig

– Torrent del mut (km 9,5)

A continuació us deixem un vídeo de l’entrenament de dissabte passat pel nou recorregut.

Entrenament de reconeixement del nou recorregut

Entrenament

Dissabte 8 d’abril el grup TrailCER farà un entrenament obert a tothom

El proper dissabte a les 9.30h ens trobarem al pavelló de La Llana per fer un entrenament obert a tothom i a tots els nivells per tal de conèixer les novetats del recorregut i acompanyar-vos en la preparació de la Cursa de muntanya de Rubí.

Per organitzar millor la trobada, us agrairem que ens confirmeu la vostra participació enviant un correu a cer@rubicer.cat, trucant al CER (93 588 71 70) o bé contactant-nos a través dels facebooks del CER (@CERubi) o del TrailCER (@TrailCERRubí).

Us animem a venir a compartir quilòmetres amb nosaltres, estem convençuts que no us decebrà la nova proposta de recorregut que us hem preparat.

Us esperem!

 

 

Save

Save

Obertes les inscripcions a la 17a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí!

Tornem amb una nova edició de la Cursa de Muntanya amb moltes novetats que poc a poc anirem descobrint.

Com podeu veure hem renovat el web, en aquesta pàgina hi publicarem la informació oficial de la cursa així com també podreu veure el reglament, fer la inscripció i trobar els resultat, fotos…

A més del web, la principal novetat d’aquesta edició és la modificació del recorregut per aprofitar el nous corriols oberts amb la Xarxa d’itineraris. Així doncs, us presentem una cursa més corriolera que mai!

Trobareu el nou track a l’apartat “recorregut” d’aquesta pàgina.

Save